Hemmagjord Kycklingleverpastej.
Idag ramlade arbetslusten över mig och jag drog iväg till affären och handlade. Hemma så fick jag leta en stund men hittade receptet till slut. Lättlagad och jättegod leverpastej - för dem som gillar leverpastej - här med kycklinglever. OM du vågar testa så kan man även skvätta i 2 msk konjak/whiskey i smeten.
Älta inte problem - skapa lösningar!! 🤔😃
Tack för tipset.
Det är väldigt gott. Planen var att göra det till jul men pga sjukdom blir det inte så
Stolt ägare till fem La permer
OM du vill hoppa över varmvattenbadet för lever och kött så blir pastejen hårdare - mer skivbar än bredbar.
Älta inte problem - skapa lösningar!! 🤔😃
#2 MonicaLagerquist - krya på dig, alltid trist att vara sjuk. 🌺
Älta inte problem - skapa lösningar!! 🤔😃
#4 Tack
Stolt ägare till fem La permer
#0 Tack så mycket för receptet !! Spännande !!
#2 Krya på dig!! 🙂
HH 🙂
För första gången testade jag att bara fylla 3 st 0,5 liters alu.formar och det funka, pastejen reser sig lite i ugnen men mot slutet så sjönk den ihop såpass att locket precis får plats. Jag ökade på ugnstiden till 1.5 timmar.
Och lika god som jag kommer ihåg den…
Älta inte problem - skapa lösningar!! 🤔😃
Wow!! Va duktig du är !! Kan tro det smakade himmelskt på mackan!! 😀👍
HH 🙂
Vi gjorde alltid en kycklinglevermousse till jul förr men hoppar det numera då det bara är min son och jag som älskar den😉
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.