05 Fritid & Hobby

Övernattning

2018-12-12 08:40 #0 av: Surpan

För två år sedan väntade jag vår son och var helt slut. Sambon tog då det briljanta beslutet att boka en övernattning på spahotellet Yasuragi med massa mat och gravidmassage för att muntra upp honom. Jag fick honom då att lova att detta skulle vara ett stående inslag i varje graviditet. Skrattar

Nu är jag gravid med son nummer 2 som är beräknad till början av April. Men nu känns det inte lika härligt med Yasuragi. Jag känner mig piggare och gladare nu än förra gången, och efter föräldraledighet och småbarnstid vill jag mer göra någonting roligt. Men vi har inga idéer på vad vi kan göra!

Vi tänker oss en natts övernattning, sammanlagt ett dygn borta. Kanske nått trevligt hotell (ett mindre spa vore kanske trevligt men i ärlighetens namn räcker nog badkar på rummet). God mat! Kanske lite shopping? Eller sightseeing? Nej jag vet inte alls. Har ni några bra idéer på någonting trevligt man kan hitta på när man är barnfria en natt, som funkar att göra på vårvintern, trots att man är gravid och har lite känningar i bäckenet?

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2018-12-12 08:46 #1 av: Mooniq

Om du mår bättre denna gången så kanske en övernattning på nått slottshotell - det finns ju många herrgårdar/slott som har hotellverksamhet med riktigt fin miljö och ofta härliga måltider och fin utemiljö. Det kan ju kännas lite mer lyxigt och minnesvärt. 

https://www.hotelspecials.se/slottherrgardar

http://www.slottsbokning.se/

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2018-12-12 14:43 #2 av: Torparmor

eller ett litet personöigt hotell - finns ett antal

https://www.petithotel.se/

Dagen idag är ett oskrivet blad - gör något bra av den gåvan!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.