Livets goda

Hösten

2017-09-13 16:06 #0 av: Maria

Nu är det höst på riktigt och naturen ser verkligen annorlunda ut mot bara ett litet tag sedan.

Personligen tycker jag väldigt mycket om hösten med alla fina färger i grönt, gult rött och skiner solen så är det fantastiskt vackert. 

Trots att jag älskar värme och sommar så är jag ändå glad att vi har våra årstider. Omväxling förnöjerSkämtar

Hösten är bärens och frukternas tid och för att inte tala om alla svampar. Jag önskar bara att jag vore bättre på att hitta svamp. Framförallt kantareller.

Hösten är stillsam och skön tycker jag. Det är ett slags "lugnet före stormen" och då tänker jag på julen.

/Maria

 

Anmäl
2017-09-13 16:19 #1 av: Fransu

Ett tips Maria. Åk till skogarna runt omkring i Nol, här finns gott om kantareller. Jag promenerar i skogarna varje dag och här finns det kantareller, utan att behöva leta. Verkar vara ett riktigt svampår. Är själv ingen svampplockare, men har mött på folk med välfyllda svampkorgar. Glad

"Grief is like the ocean; it comes on waves ebbing and flowing. Sometimes the water is calm, and sometimes it is overwhelming. All we can do is learn to swim."

Anmäl
2017-09-13 16:23 #2 av: Maria

Jag har ju tillbringat mycket tid i Bohuslän och fått tips på svampskogar av folk . Jag har nog gått flera mil genom åren men aldrig lyckatsSkämtar

Numera så kan jag inte gå i skogen på samma sätt så jag förlitar mig på ICASkrattar

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.