Livets goda

En fin höst

2015-11-01 00:15 #0 av: Leffe

Det här året har vi fått en fin höst. Med fin menar jag att man hela tiden kan följa förändringarna i naturen.

Lövträdens blad går från grönt till rött och gult innan de faller av. Det blir mörkt fortare ute, men av någon anledning känns det inte som mörkt. Det kan kanske bero på att det inte är slaskigt och blött ute. De iskalla vindarna har ännu inte kommit igång.

I år är det en höst som i alla fall jag njuter av. Ute med elrullen så ofta jag kan och fotar. Kommer inte ihåg när jag senast var med om en sådan här fin höst. Helt underbart är det. Glömmer till och med bort vad som kommer efter hösten.

Anmäl
2015-11-01 00:46 #1 av: Tarotstollan

Håller med om att det hittills varit en ovanligt torr och fin höst. Vi hade ju Brittsommar i flera veckor och det enda regn som kommit, kom förra lördagsnatten. Härligt med alla fina färger även om vi inte haft någon frost just här, så några röda löv i mängder har jag inte sett.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-11-01 16:07 #2 av: stina63

Fin bild Leffe,
Hösten har varit rätt mild inget direkt regn heller eller blåst,

Anmäl
2015-11-01 17:09 #3 av: VSK

Ja, träden är verkligen i en förändrande prakt nu eller vad man skall säga.

Tjusig bild. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.