Kategori 1

Tack Cristine för de du har gett oss

2015-09-22 12:33 #0 av: stina63

Vi har så många minnen av vår Cristine. Från LK ja överallt för du var så fin. LK som du värnade om så. De var så mycket du tänkte på. Hjälpte och skojade och lite allvar då och då. Skyddade och tog hand om de små. Men stopp ett tag alla vänner. Tänk på hur tiden rinner fort. Alla minnen som Cristine har gjort. Därför ett litet minne som jag vill ge. Så när du tänker tillbaka minns läser ett litet leende med kärlek du får

Den 18 september 2015 gick du över till andra sidan Cristine

Jag blir väldigt rörd och glad över läsa de ni alla har upplevt,
Cristine var eller är fortfarande mycket älskvärd värnade om allt
Både stora och små, naturen jorden rymden djuren och oss människor
Hon gav av sig själva utan att begära något tillbaka.
När jag läser berättelsen om de vackraste hjärtat, Då tänker jag på Cristine
För så var hon

Här under har medlemmar skrivet delat med sig om deras minnen till dej  Cristine

Hennes berättelser från Spanien minns jag med extra värme.

Jag glömmer inte hennes otroliga tacksamhet när jag hjålpte henne med en enkel bild till en artikel här inne. Hon blev så otroligt tacksam och glad.

Cristine är så rolig och kreativ, genomsnäll och småtokigää

Cristins humor , hennes många upplevelser som hon berättade..
Hennes sätt o medla. Ja Cristine var en stor fin kvinna..
Kommer o sakna henne..

Hon gjorde mig glad med sina inlägg. Dom fanns ofta där på morgonen när jag åker till jobbet.
Det var sällan klagande. Det kunde vara saker som hänt (ofta roliga), filosofiska, funderande eller ren humor. :)

Men jag tror hennes ande kommer följa oss. Fast hon inte är med fysiskt.

Hennes underbara härliga skratt i en av hennes inlägg. Det har jag lyssnat många gånger på!åå
Det blir tomt efter dig, Cristine!

Alla härliga och underfundiga tankar och funderingar hon delade med sig av. Men främst av allt hennes stora varma hjärta. Hon fick alla att känna sig välkomna och delaktiga. Hon lämnar ett stort tomrum efter sig.

Mitt absolut bästa minne(n) från henne är att hon alltid brydde sig om andra människor. Det spelade ingen roll om hon själv blev utan mat flera dagar, så ville hon hjälpa de som behövde hjälp.

Så himla genomgod och omtänksam.

Cristine har gett mig så många minnen och jag har skrattat och gråtit under de här åren då hon berättat så mycket om hennes innehållsrika liv. Hon gav mitt liv större kvalitet än jag trodde var möjligt.

Ett av de starkaste minnena som jag kommer på nu direkt är att hon hjälpte mig bli av med min svåra tandläkarskräck. Hon skickade healing till mig när jag skulle in akut. Kan säga att det hände grejer där i väntrummet och jag seglade in till tandläkarstolen med ett fånigt leende. Jag visste inget före jag kom hem igen och såg då att hon skickade just då när jag satt i väntrummet. Kunde aldrig tro att det skulle ha en sådant genomslag! Detta medförde att jag nu går och lagar upp mina tänder och jag är inget rädd längre.

Sen hjälpte hon min mamma med Choklads hjälp att hitta hennes katt som var försvunnen flera månader. Vägde bara lite mer än ett kilo då hon hittade henne och var nära döden. Cristine & Choklad jobbade som ett team och såg alla platser där kissen varit och vi fick det bekräftat av de boende på platserna. Jag tror att Cristine ordnade med en hjälpande hand att hon kom ur sitt halsband som hon suttit fast i på en spik i flera dagar. Halsbandet hängde uttänjt på bröstkorgen då mamma fann henne och alldeles strypt runt halsen. Kisse hade ingen röst kvar.

Nu använder vi aldrig mer halsband till våra katter även om det är resår som i kisses fall eller klicklås heller.

Hennes humor, vänlighet och hennes vilja att hjälpa andra

Förutom att hon var världens snällaste så hade hon också en förmåga att hålla isär sina sajter här på iFokus. Skickligt.

Hennes härliga humor, engagemang här på Livskvalitet och att det verkligen kändes som att hon var uppriktigt intresserad av vad vi andra skrev. En härlig person som jag saknar även om jag aldrig träffade henne irl.

En fanatisk humor och förmåga att på ett levande sätt berätta om vardagliga händelser.

Kommer verkligen sakna Cristine, tänker på det hon skrev om sitt liv i Spanien, dottern och hennes byggen som var spännande att följa. Tänker på alla fina bilder hon la ut.

Minns henne som den personen som såg till att det var god stämning här på LK och hon var en perfekt värd här. Det kommer bli tomt utan henne här tycker jag. Saknar henne redan.

En kul grej med Cristine tycker jag är att ibland så kunde hon svara i pm på andra språk. En annan fatta ju inte halv-sju men det visade sig att hon då hade haft konversation med annan på annat språk

Vilken underbar fin minnestråd

Och här ser man verkligen vilken vänskap som kan skapas via forum om än på distans.Några av er hade förmånen att träffa Cristine eller ha kontakten med henne på telefon.Jag hade endast kontakt med henne via forumen och jag är inte ens medlem på LiF men var med förr under ett annat nick.

Många fina minnen att få ta del av i tråden,så fantastiskt vackert

Jag har många härliga minnen av Cristine och som er alla en varm omtänksam person som verkligen kunde ge av hela sig och räckte till för oss alla med sin värme.

Ett minne som jag verkligen har och uppskattar var att för många år sedan hade jag en jobbig period med några medlemmar från en sajt och jag minns hur hon via pm hörde av sig till mig och tyckte det där var alldeles hemskt vad jag utsattes för.Jag fick sånt fantastiskt fint stöd och det där glömmer jag aldrig för det värmde så enormt mitt i all den röra som det här medförde och med sitt lugn sin förståelse för andra människor så kände jag bara ett lugn mitt i all den röra som då uppstod.

Jag som er har många minnen men just det här etsade sig fast för där fanns verkligen en medmänniska och vän som ville göra allt för andra fastän hon inte träffat oss alla IRL och det är en underbar egenskap som är få förunnat att kunna ge så mycket till så många så som Cristine gjorde ää

Cristine kommer att finnas i mitt hjärta för alltid. En varm, kärleksfull kvinna som alltid var beredd att hjälpa, trösta och stötta. Hennes kreativitet och hennes humor, hennes sätt att berätta om roliga händelser i vardagen gav mig många glada skratt'

Tack Alla LK medlemmar som har delat med sig av era minnen från Cristine Till den här minnesartikeln
Tack Cristine

HjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärta


Anmäl
2015-09-22 19:49 #1 av: Tarotstollan

Och nu rinner mina tårar igen...

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-22 19:51 #2 av: stina63

Ja de gör mina också tarotstollan,, är så ledsen, Ännu en går över till andra sidan,

Anmäl
2015-09-23 03:48 #3 av: annia1

Bra skrivet stina. Blomma

Jag kikade in på hennes sida här för några dar sen. Hon och jag blev medlemmar på ifokus i stort sett samtidigt. Jag hade ju ett annat nick förut så kommer inte ihåg exakta datumet, men vi blev båda medlemmar i januari 2008.

Sen en sak som blev en "följetong" när det gällde cristine  var hennes problem med själva datorn eller uppkopplingen. Det var ofta eller åtminstone verkade det ofta. Och när hon hade problem och var borta flera dar i rad så märktes det för man var så van att hon alltid skrev nåt varje dag.

En annan sak. Inne på utomjordiskt så startade hon en undersökningstråd den 11 september och ställde frågan om det skulle hända nåt speciellt den 23 september. Med facit i hand så det är inte många dar mellan den 18 och 23. En föraning eller bara tillfällighet.

Vill du diskutera politik och andra samhällsfrågor.
Kika då in på debatt

Anmäl
2015-09-23 10:00 #4 av: Marr

Underbart stina!Hjärta Denna tråd kommer jag att bokmärka nu. Plocka fram de dagar det känns lite tyngre.

Ja du Annia det har du rätt i! Har inte hunnit tänka på det oj...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-09-23 10:07 #5 av: [Moon Light]

Fantastiskt fint Stina och man blir så rörd av att läsa tråden,så vackert och underbart fint minne av Cristine BlommaHjärtaBlomma

Annia jag tänkte också på den tråden Blomma Såg nu att Cristine började på i fokus ett par veckor innan jag hoppade med första gången men först 2011 har jag för mig det var så kom jag i kontakt med henne.Det känns så tomt utan Cristine och jag tycker bara jag ska se henne inloggad och dela med sig av sin klokhet Hjärta

Anmäl
2015-09-23 11:58 #6 av: VSK

Otroligt fin skrivet av dig Stina63 Hjärta

Kramas

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-09-23 12:59 #7 av: Tjeja

Jättefin artikel om Christine!♡ Tråkigt att jag inte han lära känna henne lite mer innan det nu är försent. För hennes positiva anda både här på LK och övriga ifokus har ju jag med haft glädje av och jag hoppas att hon kommer få fortsätta att beröra och värma andan här på LK fortsättningsvis med om än inte med egna nya inlägg.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2015-09-23 15:52 #8 av: stina63

Tack för ni tycker om artikeln de är vi alla som har skrivet den.

Anmäl
2015-09-23 23:02 #9 av: Tarotstollan

Jag har också bokmärkt den!BlommaGråter

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-25 19:38 #10 av: maggan***

Det är med stor sorg och bestörtning jag tagit del av nyheten om allas vår vän Cristines frånfälle. Tankarna går givetvis i första hand till hennes familj men också till alla oss/er som hade förmånen att få lära känna denna fina kvinna och räkna henne som vän. tomrummet är outsägligt stort... jag vet inte vad mer att säga.

tack för allt min bästa vän. vi ses igen som alla vänner gör  - förr eller senare

Maggan

Anmäl
2015-09-25 20:03 #11 av: maggan***

Det jag minns mest var förståss när vi startade LK tillsammans. om jag inte minns fel så var premiärdatum den 24 mars 2009. Det blev succé direkt och fick massor av medlemmar på notime. Det var givetvis helt och och hållet Cristines förstjänst med sin dagliga oförtröttliga närvaro och hon höll flaggan högt ända in i kaklet...

Cristine blir givetvis svår att ersätta men keep up the good work stina m fl :-)

Anmäl
2015-09-25 20:10 #12 av: stina63

*11 Hej Maggan., Tack för dina ordHjärta, Jo vi saknar henne enormt.
De var du som var sajtvärd här på LK startade upp LK.
Mysig härlig sajt vara på en oas,. Kommer sakna och saknar henne enormt. Hjärta

Anmäl
2015-09-26 13:03 #13 av: [GunillaSF]

Hej alla medlemmar.

Jag startade upp ett konto på iFokus i dag igen. Mitt förra, som kanske någon av er kommer ihåg, var GunillaF.

Förra Fredagen (18 Sept) var jag precis på väg ut genom dörren för att åka på en veckas  semester, då en av medlemmarna härinne ringde och berättade det sorgliga som hänt då på morgonen.

Jag har tänkt mycket på Cristine under veckan och med glädje funderat kring den fina person hon var, kommer ihåg när vi var medarbetare här på LK under Maggans värdskap och på allt kul vi haft under åren.

Cristines gästfrihet när jag och Oooge gästade hennes hem en helg. Hennes klokhet och visdom, hennes glädje och tacksamhet över både det lilla och det stora i livet, hennes fina sätt mot alla!

 Minns med glädje alla våra timmlånga telefonsamtal då vi både fnittrade som småtjejer och hade allvarliga meningsutbyten och livet och det som kommer efter.

Jag hoppas kunna närvara vid begravningen och ta ett sista farväl, men jag vet att vi kommer att "träffas" på ett annat plan också, i  en annan dimension.

Tack för att jag fick lära känna dig Cristine <3

Anmäl
2015-09-26 15:03 #14 av: signemo

Blir så varm i hjärtat av att du kommer att försöka närvara vid begravningen Gunilla. Det är hur tokigt det än kanske låter ,Gunilla så att det känns som om du då på något sätt företräder eller har med oss alla, hur jag nu skall förklara.

Var rädda om varandra

Anmäl
2015-09-26 15:11 #15 av: [GunillaSF]

#14 Kanske det kommer fler?! Jag vet inte om det kanske är jag som bor "närmast" med mina ca 20 mil?!
Jag hoppas kunna åka iallfall.

Anmäl
2015-09-26 16:34 #16 av: stina63

Hej Gunilla.
Ja vi kommer sakna henne enormt, Blir lite tomt nu.
Så fint gulligt av dej. Hade gärna velat vara med men bor alldeles för långt bort.
Kram Till dej.

Anmäl
2015-09-26 17:08 #17 av: Marr

Hej Gunilla så härligt att höra att du åker till begravningen!Hjärta Jag har haft tankarna på detta, fast det är ju över 60 mil. Sliten nu och hade knappt hämtat mig från pappas hastiga bortgång i Maj när detta hände...en chock.Gråter 

Är så glad att du inte har så långt att åka och att du tar dig dit. Ni 2 har ju haft många år tillsammans och håller med Signemo. Du är den bästa representanten för oss alla med din närvaro. Jag kommer vara med i tanken vid tidpunkten med tända ljus här hemma i alla fall. Eller om man känner man orkar ta sig dit, så är det tryggt att veta att du är där. Kram Gunilla!Blomma

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-09-26 17:34 #18 av: [GunillaSF]

Stina och Marr. Jag är inte 100% säker än, men jobbar på tt kunna ta mig dit,
Så håll tummarna

Anmäl
2015-09-26 17:43 #19 av: Marr

Jag håller tummarna Gunilla! Blundar och önskar att allt gör denna resa så enkel & smidig som möjligt & att du lyckas ta dig i väg...fast Cristine vet så väl ändå...Oskyldig

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-09-26 17:44 #20 av: [Moon Light]

Maggan och Gunilla,Välkommen tillbaka och har ni tänkt på att vi genom den här tragiska bortgången så strålar nya och gamla medlemmar samman igen  och jag förvånas inte om Cristine har ett finger med i spelet där för att föra oss alla samman igen för det var vad hon ville att vi alla ska känna gemenskap och värme med varandra Hjärta

Anmäl
2015-09-26 17:45 #21 av: [GunillaSF]

#20 😊

Anmäl
2015-09-26 17:50 #22 av: Marr

Fy farao vad bra sagt Moon Light!Pussar

Ja har du tid att vara med igen Gunilla så är jag jätteglad...Blomma 


 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-09-26 19:57 #23 av: signemo

Hade gärna varit med,  är med i mitt hjärta. Och nånstans inom mig, så vet Christine, att hon finns i våra tankar. Och att vi alla är med på vårt eget lilla vis.

Var rädda om varandra

Anmäl
2015-09-28 21:12 #24 av: Eternity1

Vad du  än gör Gunilla så hoppas jag du gör det av ditt hjärta för du bestämmer helt själv. Cristine vet detta Skämtarmångas hopp  hänger på dig men gör det som du känner är rätt. Cristine vet ändå det rätta. Jag vet ännu inte vad jag gör? Men det känns rätt för mig att vara här i Götet och tänka på henne den dagen. Jag har besökt henne tidigare o  det känns som att vi ändå är på rätt våglängd med henneSkämtar hon förstår avstånd och allt annat!

Många varma kramar till dig <3//OG

Anmäl
2015-09-28 23:27 #25 av: [GunillaSF]

#24 Eternity1 Självklart följer jag mitt hjärta och naturligtvis bestämmer jag själv!
Vem skulle annars bestämma?! Den som känner mig vet att det är ytterst få
omständigheter som påverkar mina beslut. Vad som kan sätta käppar i hjulet är jobbet. Men det visar sig så småningom hur det blir m det.
Nog om mig i denna tråd nu. 😊

Anmäl
2015-10-06 19:28 #26 av: [Sisa2]

Tack Cristine.

för allt Du gett mej.      Blomma

Anmäl
2015-10-13 21:39 #27 av: Bybo

Så fin tråd Blomma Älskade Crissan Hjärta

Anmäl
2015-12-18 22:26 #28 av: stina63

Idag är de 3 månader sen Cristine lämnade jordelivet

Blomma

Anmäl
2015-12-18 23:13 #29 av: snigelpiga

Saknar Cristine.  

Hjärta

Anmäl
2015-12-19 08:39 #30 av: Marr

Ja vi saknar dig så hemskt Cristine.GråterHjärta

Vilken lycka för oss att fått träffa dig. Jag är så tacksam.Stjärnor

Dessutom fick allas våra personligheter en chock, som någonstans på vägen i efterhand sedan blir till nytta för vår vidare utveckling. Med våra allas olika livserfarenheter i ryggsäcken. Jag vill se det så...det ger tröst.Blomma

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-12-19 16:33 #31 av: annia1

Tänker på henne av och till när jag på ifokus.

Vill du diskutera politik och andra samhällsfrågor.
Kika då in på debatt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.