Annons:
Läst 4194 ggr
stina63
2014-06-02 19:24

Nu är de sommar igen

Nu är sommaren här med sol regn lite kyla och värme. Precis som de ska vara, en svensk sommar. Vi behöver ljuset värmen för att orka med resten av året. Solen betyder mycket för oss, De får oss att öppna upp oss och vara glad. När jag går eller cyklar så hör jag andra säga hej. Då blir jag så glad. Men då kommer jag på att jag ler när jag cyklar eller promenerar

Sommar är en härlig årstid. Något som jag gillar är att åka iväg till skogen. Gå där och andas in dofter. Helt underbart ☀️
I min trädgård där har jag mycket dofter. Älskar växter som doftar lite mer än vanligt. Läste någonstans att de finns nu pelargoner som dofter choklad 😃. De är något som jag tänker försöka hitta.

Hur luktar sommaren för dej?

För mej luktar sommar olika dofter som nyklippt gräs eller hö. Då kommer mina barndomsminnen tillbaka. När vi åkte till landet varje helg och bodde i vår sommarstuga, gick jag upp tidig på morgonen klockan 5 sprang iväg ut till bonden och hans fru hjälpte dom.
Mamma har funderat många gånger om detta. För de var de ända gångerna på året som jag ville upp tidigt frivilligt utan tjat. Och Nåde mamma om hon försov sig jag missade hjälpa till mjölka kossorna mata suggorna hönsen osv.😎

Så underbar man har haft de som barn och även nu med i vuxenålder. När jag känner doften av hö eller nyklippt gräs. Då ler jag inom mej. De syns nog hos andra med. För dom säger ofta hej till en eller nickar lite försynt. Ofta tänker jag också då Känner jag henne eller honom. Nä de gör jag inte, men dom blev glada de blev även jag med.

Så nu är sommaren här igen och jag tänker njuta för fullt varje sekund av sommaren. Oavsett om de är regn sol kyla eller värme. Här i min stuga den älskar jag att vara få uppleva sommaren.

Njut för fullt. Spar lite i en burk skriv min sommar på burken. När ni känner er lite vissen till hösten. Så ta fram buken slut ögonen och njut.
Ps vad du lägger i burken De är din lilla hemlighet. Din doft dina sommar minnen

Vi Cristine Agge Sisa och Tina önskar er alla en underbar sommar

Annons:
Maria
2014-06-02 20:25
#1

Så fint skrivet🙂

Glad sommar tillbaka.

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

stina63
2014-06-02 20:26
#2

Tack Maria

[Sisa]
2014-06-02 20:50
#3

Jättefint stina,

vi är säkert många som ser fram mot sommaren!   ❤️

stina63
2014-06-02 20:53
#4

Tack sisa. Ja vi får spara sommaren i en burk. så har vi lite till hösten och vintern som vi kan ta fram❤️

Upp till toppen
Annons: