Kategori 1

Hösten

2013-09-01 19:23 #0 av: Cristine

Visst är den vacker med alla sina färger men ack så kall. Många tycker om den men de flesta skulle vilja förlänga sommaren. En del åker till varmare länder men då missar de den underbarast delen då luften fylls av enspeciell doft från naturen som förberder sig på att vila.

Det är nu man börjar kura under en filt med värmeljus omkring sig och något varmt att dricka. Mysigast är det förståss med öppen spis men det är inte många som har tillgång till det..........uAutum photo: Autum Autum.jpg Snart försvinner de stackars kossorna in i ladugården för hela vintern..fast Agges grannar ser ut att kunna gå ute länge. En del har det väldigt mysigt inne faktiskt med musik och väldigt ombonat. Detvär de värda med allt de ger oss, jag skulle inte kunna tänka mej en morgon utan ostsmörgås, mjölk i kaffet, eller grädde till jodgubbarna.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-09-01 19:44 #1 av: aggeelin

Ja, idag är det kyligt. Vi var på fem-årskalas och var ute och spelade boccia - men kulet var det.


Aggeelin / medarbetare på Livskvalitet

Anmäl
2013-09-01 21:43 #2 av: Anders 50

Hösten är den bästa årstiden! GladUnder vilken annan årstid kan man plocka(äta) kantareller, plocka trädgårdens frukt och bär, plocka lingon, fiska kräftor, släppa/träna hundarna och fixa boxen full med viltkött, sitta i skogen och njuta av de vackra färgerna, njuta av den fina luften på tidiga morgnar, njuta av när höstregnet piskar rutorna och stormen tjuter på kvällarna och mycket mycket mer...

// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!

Anmäl
2013-09-01 21:46 #3 av: stina63

Härlig bild Agge. Nä jag gillar inte hösten alls, Jo kanske men då ska de vara vindstilla härlig luft. Man ser alla nya färger. De är vackert,

Anmäl
2013-09-02 02:17 #4 av: flisan708

Hösten är vacker tycker jag. Alla färger på träden, skogen är som vackrast då. Hösten är också tiden för att boa in sig, tända ljus och göra det mysigt hemma. Kanske gå en kurs och pyssla mera. Jag gillar hösten.

Anmäl
2013-09-02 04:41 #5 av: [elmaek]

Hösten är så välkommen så!

Anmäl
2013-09-02 13:11 #6 av: Hera

Idag känns det som höst. Det regnar och blåser och är svalare.
Jag har inga problem med att hösten kommer. Det har ju varit en lång och fin sommar.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-09-02 13:45 #7 av: [MotherEarth]

Efter denna vackra sommar så ser jag fram mot en doftande höst:)

Anmäl
2013-09-02 17:05 #8 av: aggeelin

Idag är det en lite kylig dag men jag har sett på prognosen att dagstemperaturen - jag menar temperaturen på dagen - kommer att ligga runt 19 - 21 grader till nästa fredag. Det känns bra!


Aggeelin / medarbetare på Livskvalitet

Anmäl
2013-09-02 21:27 #9 av: Fridaaaa

Ja nu har hösten kommit. Inget för mig.
Visst fint med löven som börjat ändra färg så smått osv.
Men betyder lång väntan till sommaren, närmare vintern och även kyla Ledsen

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-09-03 19:24 #10 av: aggeelin

Vi har fått ett väder med sensommar på dagen och höst på natten!


 


Aggeelin / medarbetare på Livskvalitet

Anmäl
2013-09-04 07:24 #11 av: Mooniq

Jag stretar emot så mycket det går.. Jag älskar vår och sommar. Men när det kryper närmare november då vill jag inte..så kan någon stoppa tiden?.. Dec - feb är min sämsta årstid. mörkt och kallt , kallt och mörkt. Alla pratar om hur bra det blir när snön faller.. Jag avskyr snö i alla former och nej - jag blir inte piggare av den. 

De sista 4 åren kör jag dunderkur på D-vitamin från sept till april och det hjälper ENORMT mycket för humöret. Nu är vintern mer en mörk och kall axelryckning. 

Hittade en gammal höstbild.

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2013-09-04 07:43 #12 av: aggeelin

#11 Jag stretar också emot. Jag har också funderat på D-vitamin - för mig är de kalla månaderna på slutet värst och så mars när inte våren kommer. Kanske D-vitamin funkar mot frusenhet? Glad

Mörkret tycker jag är ok - jag vill slippa frysa


Aggeelin / medarbetare på Livskvalitet

Anmäl
2013-09-04 07:49 #13 av: Mooniq

#12 Aggeelin

Jag upplever inte att D-vitaminet hjälper mot frusenheten men det hjälper immunförsvaret och det hjälper mentalt. Jag är inte apatisk och ledsen vintertid längre - har haft rejäla vinterdepressioner i mitt liv tidigare, dem slipper jag nu. Nu är vintern mer en axelryckning.

däremot så började jag med MSM -organiskt svavel i maj och har upplevt massa positivt med det - bla så toksvettas jag inte nattetid längre och jag bor inte längre i min fleecejacka utan även dessa lite svalare dagar så går jag runt i kortärmat och trivs.. ovanligt för att vara mig. www.bravara.se har massa info om du vill läsa

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.