Annons:
Läst 8706 ggr
stina63
6/27/12, 8:19 PM

Sommarleende

Le mot andra du möter på din väg så möter du och får många leende tillbaka. Ett leende värmer upp en och man blir glad och känner att man mår lite bättre än kanske innan. Så känner jag de. Ett vänligt leende eller vänligt ord på vägen

Kanske tycker man att man kan väl inte gå här och le hela tidenSkrattande. De kan kännas lite obekvämt och onaturligt att ha ett stort leende på munnen när man går. Men jag lovar att om man gör de oavsätt vad man känner så möter man många leende tillbaka. Kanske har man räddat någons dag som kanske var lite ledsen.

Att säga HEJ rakt ut till den man möter på vägen. Betyder mycket just för den personen man möter. Idag är det ofta väldigt stresset. Man försökter men ibland så blir det bara för mycket. Då kommer du där med ett stort leende säger HEJ. Sen går förbi.
Man kommer stanna upp undra vem var de? Ingen jag känner. Men man har stannat upp ett par minuter från stresset. De räcker ibland för man ska känner sig lite bättre.

En kväll när jag var på väg hem från mitt jobb, Kallt var det och mörkt ute korsades min väg av en kvinna.
Jag hade nya batterier till min framlampa på cykeln, Något som jag tycker är viktigt eftersom jag cyklar ofta varje dag.

Men jag kom där cyklande på cykelbanan där jag bor. Lång strecka som är väldigt jobbig. Vi som bor där brukar kalla stället för blåshålan för där blåser alltid oavsätt vädersträck. Så har man motvind.  Ibland känns det som man cyklar igenom stan. Men på gångbanan stod ett gäng äldre kvinnor med sina hundar och pratade. Plötsligt så säger en av dom högt till mej.

Gud så bra lyse du har på din cykel

Jag blev så paff för det hade jag inte väntat mig att få höra. Men de kändes skönt att få höra de. Resten av biten hem cyklade jag med ett stort leende på läpparnaSkrattande

Nu är det sommar då väntar vi på solen och värmen, Många åker iväg en del stannar kvar hemma. Men oavsätt vad ni gör under sommaren.

Vi önskar er alla medlemmar en underbar skön sommar

Christine, Sisi och StinaSkrattande

Annons:
Cristine
6/27/12, 9:28 PM
#1

Super Tina..tack för den!Skrattande

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

stina63
6/27/12, 9:36 PM
#2

Tack cristineSkrattande

stina63
6/27/12, 9:51 PM
#3

Ding-Dong på erCool

stina63
6/27/12, 9:54 PM
#4

BoomerangKyss

[peter54]
6/28/12, 8:28 PM
#5

Kan någon som har mandat att ändra här skriva ihop den särskrivna rubriken, den ser konstig ut nu och jag tolkade den helt fel.

Glad

stina63
6/28/12, 8:33 PM
#6

Bätte så här PeterFlört

Annons:
[peter54]
6/28/12, 8:40 PM
#7

#6 Tack, nu ser det fint ut Skrattande

stina63
6/28/12, 8:44 PM
#8

Tack.. Man ser inte alltid felen så det var bra du sa de peter,

[Sisa]
7/20/12, 10:30 AM
#9

Jättebra Stina..jag håller med om det Du skriver..

..och ser Du någon utan ett leende, kan Du alltid ge bort ett av Dina! Kyss

stina63
7/20/12, 10:44 AM
#10

Sparar leende i en burk,, När någon behöver de så öppna burkenKyss

Upp till toppen
Annons: