Saffran
Är det någon mer än jag som har svårt för Saffran?
Jag tycker att det smakar "möket" som vi säger i Göteborg😉
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Gillar det numer. Är så gott i skaldjurssoppa.
Jag blir dålig i magen av saffran, så jag undviker alla rätter som innehåller det.
Jag gillar inte saffran, det har en mycket konstig smak, något mellan mögel, jord och metall smak tycker jag.
Dessutom visade det sig att jag var allergisk mot det också när jag åt det för många år sedan så jag behöver aldrig äta lussekatter med saffran numera!🥵😃
Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!
Förr tog jag en dutt gurkmeja i lussebullarna för färgens skull och så var det kardemumma istället😉
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Har bara saffran i lussebullar! I mat tycker jag att det är riktigt äckligt.😃
/Christina
Jag gillar saffran! Men inte mannen här. Vi gjorde experiment i skolan - vissa personer känner olika saker. Ligger i generna. Kan detta vara en sån smak?
Aggeelin / medarbetare på Livskvalitet
#6 Då har jag inte saffransgenen😃
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Ja … eller tvärtom?
Aggeelin / medarbetare på Livskvalitet
Här är det likadant som hos Aggelin. Jag gillar saffran, i så väl kaffebröd som i mat. Men min sambo skyr det som pesten. Sonen tycker att det går an, så han går den (saffrans-)gyllene medelvägen.😉
Medarbetare på Marsvin i Fokus
”Be true to yourself and you will be false to nobody.” Shakespeare
Jag kan fördra några lussebullar under julen, men aldrig i något annat sammanhang 🙂